Amsterdam Winner Show

De eerste show voor Ziva, nog maar 4 maandjes oud en dus in de Babyklasse. Ze heeft het heel goed gedaan en ontving een mooie 'Veelbelovend' als kwalificatie en mocht als BOB Puppy door naar de erering.

Lees meer »

Drachtig!

Zoë is drachtig, hoera! Kijk op de pagina Puppy's voor meer informatie en een update over de dracht. Wij hebben inmiddels genoeg lieve mensen op de wachtlijst voor het aankomende nest, dus de lijst is gesloten. 

Lees meer »

Dekking Zoë & Fuller

Zoë en Fuller hebben een date gehad! Nu is het afwachten en moet de natuur zijn werk doen. Begin juli staat een echo gepland en dan weten wij meer.  

Lees meer »

IDS Weelde (België)

Onder Keurmeester Janet Barrow (UK) is Zoë met een Uitmuntend als 3e geplaatst in de Open Klasse. Dit zal voorlopig de laatste show zijn. Nu is het wachten op haar loopsheid, spannende tijden!

Lees meer »

Diploma VEG-cursus & 1e prijs

Afgelopen donderdag hebben we de VEG-cursus (Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid) bij de KC Zwolle afgerond met een examen & en een mooi diploma! Zoë heeft het heel goed gedaan en is zelfs 1e van haar groep geworden.

20161208_212659-5.jpg

Lees meer »

Shows Zwolle

Afgelopen weekend vonden de IJsselshow en de Hanzeshow plaats in Zwolle. Op beide shows heeft Zoë een Uitmuntend behaald en is zij geplaatst in de Open klasse, met zaterdag een 3e plaats en zondag een mooie 2e plaats. 

ZoshowZwolle2-1.jpg

Lees meer »

Show Mechelen

Zondag 14 augustus 2016 zijn we naar België gereden voor de internationale show in Mechelen. Zoë werd hierbij als eerste geplaatst in de Open klasse, met een prachtige uitmuntend!

Lees meer »

Meierij Show Uden

Wederom een geweldig resultaat voor Zoë (Crossly Golden's Beverly) in de showring! Ze won haar Open klasse onder keurmeester mevr. C. Pil en werd reserve beste teef (res.CAC & CACIB). 

Lees meer »

Show Lingen

Zoë heeft het altijd al goed gedaan op shows, maar vandaag op de internationale show in Lingen (Duitslan) heeft zij wel een heel bijzondere prestatie neergezet. Ze is 1e geworden in de tussenklasse en vervolgens heeft de keurmeester haar ook nog als beste teef verkozen. Dit leverde haar een vol punt voor het Duits (VDH) kampioenschap op, een CAC & CACIB. Wat zijn wij trots op onze showgirl! Mooi van binnen én van buiten. 

Lees meer »

Fokdag GRCN

Conform het fokreglement van de GRCN is Zoë vandaag beoordeeld op de fokdag van de Golden Retriever Club Nederland. Deze beoordeling bestaat uit twee keuringen en een proef voor schotvastheid. Op alle drie de onderdelen heeft zij het hoogst mogelijke behaald, een U(itmuntend)! 

Lees meer »

Goedkeuring kennelnaam

De Raad van Beheer heeft onze kennelnaam 'Tower's Treasure' goedgekeurd en daarmee is ons aanmeldingsproces formeel afgerond. Vanaf nu staan we als kennel geregistreerd bij de Raad van Beheer en dienen wij ook aan hun richtlijnen te voldoen. 

Lees meer »

B-diploma & 1e prijs!

Na met goed gevolg de Puppycursus te hebben doorlopen bij de Apeldoornse KC, mochten Zoë en ik doorstromen naar de B-cursus. Op mijn verjaardag moesten we examen doen. Spannend, zelfs nog als je instructeur bent, maar wat was het een leuke dag! Zoë heeft het ontzettend goed gedaan en behaalde maar liefst 79,5 punten van de 80! Dit was ook nog eens goed voor de 1e prijs bij het B-examen. Enorm trots op mijn meisje!

20150620_171551-2.jpg

Lees meer »