Plannen 2020

Vorig jaar is ons B-nest geboren van Zoë en Chapeau, met 3 prachtige reutjes. Een intensieve, maar ontzettend leuke periode! Inmiddels zijn Sam, Boaz en Morrissey alweer grote jongens en ze hebben het geweldig bij hun baasjes.

Achter de schermen zijn we al een poosje bezig met het plannen van Ziva's eerste nestje. Ze heeft al haar gezondheidsonderzoeken gehad en kan ingezet worden voor de fok, maar ik vind het ook heel belangrijk dat de hond er zelf aan toe is. We hebben geen haast, dus we kijken gewoon hoe ze zich ontwikkelt en hoe haar loopsheid uitkomt. Dit jaar zal ze ook nog uitgebracht worden op een aantal shows. 

Lees meer »

Ziva Nederlands Jeugd Kampioen!

Gisteren, op de állerlaatste dag dat Ziva uitgebracht mocht worden in de Jeugdklasse, heeft ze het toch nog voor elkaar gekregen! Ze heeft haar jeugdklasse gewonnen en daarmee haar laatst benodigde punt voor het Nederlands Jeugd Kampioenschap in de wacht gesleept! Met 'Ziev' hebben wij nu onze allereerste Jeugdkampioen in huis!

 

Wat zijn wij trots! Ons eerste eigen gefokte hondje en meteen al zo'n waardevolle titel gewonnen. Ze was al alles wat wij konden wensen, een ontzettende lieve en sociale hond. Daarnaast zijn haar gezondheidsresultaten perfect en nu ook nog eens een welverdiende showtitel! We gunnen haar eerst nog lekker lang de tijd om helemaal op te groeien en volwassen te worden, maar hopelijk mogen we in de toekomst ook mooie pupjes van haar verwelkomen. 

Lees meer »

Van alles wat

Het is een poosje stil geweest qua updates, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten! Het afgelopen jaar was een mooi en succesvol jaar voor onze kennel. Zoë heeft lekker kunnen genieten van haar trainingen en wandelingen. Ook is ze weer een aantal keer mee geweest naar shows (met name in Duitsland). Maar we hebben vooral met Ziva een druk showseizoen gehad! Het is inmiddels een mooie jongedame geworden, met een superlief karakter en ze heeft ook al aardig wat showsuccesjes geboekt. Daarnaast gaat ze met haar baasje Désirée naar de gehoorzaamheidstrainingen en heb ik ook een jachttraining met haar gevolgd. Wij zijn nog steeds heel erg blij met deze prachtige dochter uit Zoë's eerste nestje!

 

In oktober van dit jaar hebben we ook de andere twee pups weer teruggezien tijdens de nest-reünie. Ook zij zijn inmiddels uitgegroeid tot prachtige hondjes met een superkarakter. We hebben er erg van genoten, veel dank ook aan de baasjes die de moeite hebben genomen om ons & Zoë en Ziva weer te ontmoeten!

Nu maken we ons op voor de feestdagen en wachten wij geduldig tot Zoë weer loops wordt, want dan hebben we plannen voor een dekking en hopelijk een tweede nestje in het voorjaar van 2019. Fijne feestdagen allemaal en een voorspoedig 2019 gewenst! 

Lees meer »

Amsterdam Winner Show

De eerste show voor Ziva, nog maar 4 maandjes oud en dus in de Babyklasse. Ze heeft het heel goed gedaan en ontving een mooie 'Veelbelovend' als kwalificatie en mocht als BOB Puppy door naar de erering.

Lees meer »

Drachtig!

Zoë is drachtig, hoera! Kijk op de pagina Puppy's voor meer informatie en een update over de dracht. Wij hebben inmiddels genoeg lieve mensen op de wachtlijst voor het aankomende nest, dus de lijst is gesloten. 

Lees meer »

Dekking Zoë & Fuller

Zoë en Fuller hebben een date gehad! Nu is het afwachten en moet de natuur zijn werk doen. Begin juli staat een echo gepland en dan weten wij meer.  

Lees meer »

IDS Weelde (België)

Onder Keurmeester Janet Barrow (UK) is Zoë met een Uitmuntend als 3e geplaatst in de Open Klasse. Dit zal voorlopig de laatste show zijn. Nu is het wachten op haar loopsheid, spannende tijden!

Lees meer »

Diploma VEG-cursus & 1e prijs

Afgelopen donderdag hebben we de VEG-cursus (Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid) bij de KC Zwolle afgerond met een examen & en een mooi diploma! Zoë heeft het heel goed gedaan en is zelfs 1e van haar groep geworden.

20161208_212659-5.jpg

Lees meer »

Shows Zwolle

Afgelopen weekend vonden de IJsselshow en de Hanzeshow plaats in Zwolle. Op beide shows heeft Zoë een Uitmuntend behaald en is zij geplaatst in de Open klasse, met zaterdag een 3e plaats en zondag een mooie 2e plaats. 

ZoshowZwolle2-1.jpg

Lees meer »

Show Mechelen

Zondag 14 augustus 2016 zijn we naar België gereden voor de internationale show in Mechelen. Zoë werd hierbij als eerste geplaatst in de Open klasse, met een prachtige uitmuntend!

Lees meer »

Meierij Show Uden

Wederom een geweldig resultaat voor Zoë (Crossly Golden's Beverly) in de showring! Ze won haar Open klasse onder keurmeester mevr. C. Pil en werd reserve beste teef (res.CAC & CACIB). 

Lees meer »

Show Lingen

Zoë heeft het altijd al goed gedaan op shows, maar vandaag op de internationale show in Lingen (Duitslan) heeft zij wel een heel bijzondere prestatie neergezet. Ze is 1e geworden in de tussenklasse en vervolgens heeft de keurmeester haar ook nog als beste teef verkozen. Dit leverde haar een vol punt voor het Duits (VDH) kampioenschap op, een CAC & CACIB. Wat zijn wij trots op onze showgirl! Mooi van binnen én van buiten. 

Lees meer »