Van alles wat

Gepubliceerd op 21 december 2018 om 22:02

Het is een poosje stil geweest qua updates, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten! Het afgelopen jaar was een mooi en succesvol jaar voor onze kennel. Zoë heeft lekker kunnen genieten van haar trainingen en wandelingen. Ook is ze weer een aantal keer mee geweest naar shows (met name in Duitsland). Maar we hebben vooral met Ziva een druk showseizoen gehad! Het is inmiddels een mooie jongedame geworden, met een superlief karakter en ze heeft ook al aardig wat showsuccesjes geboekt. Daarnaast gaat ze met haar baasje Désirée naar de gehoorzaamheidstrainingen en heb ik ook een jachttraining met haar gevolgd. Wij zijn nog steeds heel erg blij met deze prachtige dochter uit Zoë's eerste nestje!

 

In oktober van dit jaar hebben we ook de andere twee pups weer teruggezien tijdens de nest-reünie. Ook zij zijn inmiddels uitgegroeid tot prachtige hondjes met een superkarakter. We hebben er erg van genoten, veel dank ook aan de baasjes die de moeite hebben genomen om ons & Zoë en Ziva weer te ontmoeten!

Nu maken we ons op voor de feestdagen en wachten wij geduldig tot Zoë weer loops wordt, want dan hebben we plannen voor een dekking en hopelijk een tweede nestje in het voorjaar van 2019. Fijne feestdagen allemaal en een voorspoedig 2019 gewenst! 


«   »