A-nest (Zoë & Fuller)

Op woensdag 2 augustus 2017 is Zoë bevallen van 3 prachtige en gezonde meisjes! Wij zijn hartstikke blij en gelukkig met deze pups uit de combinatie Fuller (Multi Ch Ramchaine Skyfull of Stars) X Zoë (Crossly Golden's Beverly). Eén teefje blijft bij onze kennel en de andere twee zijn bij hele lieve gezinnen terecht gekomen.  

Tower's Treasure Amazon Lily

Tower's Treasure Amazing Grace

Tower's Treasure Avalanche Rose


X

CH Ramchaine Skyfull of Stars   

" Fuller "          

 

Geb. datum 01-11-2014

 

HD A   -   ED vrij  0-0   -   Ogen voorlopig vrij

GR_PRA1 vrij   -   GR_PRA2 vrij   -   Ichthyosis  vrij

                   

Crossly Golden's Beverly

" Zoë "

 

Geb. datum 03-06-2014

 

HD A   -   ED vrij 0-0   -   Ogen voorlopig vrij

GR_PRA1 vrij   -   GR_PRA2 drager   -   Ichthyosis drager

Klik voor de uitgebreidere stamboom van de pups uit deze combinatie op de volgende link: http://www.k9data.com/fivegen.asp?ID=768115


Echo (4 juli 2017)

Dracht

<-------- Links

Hier is Zoë 6 weken drachtig, nog drie weekjes te gaan! Lekker even rennen op het trainingsveld van de hondenschool, samen met haar grote vriend Diaz. Ze doet het super, maar we merken wel dat ze sneller vermoeid is. Haar buikje begint al mooi te groeien, dus wie weet hoeveel puppy's er in zitten?! Nog even geduld :-)

 

Rechts -------->

Dag 50 van de dracht (7 weken). Zoë slaapt veel, maar doet verder eigenlijk alles nog. Nog twee weekjes te gaan!

<----------- Links

Dag 57 is alweer aangebroken (8 weken). De prinses ligt heerlijk te snurken op het bed van vrouwtje, dat bevalt haar uiteraard wel. Zoë is nog steeds in goede conditie. We hebben deze week de pups voor het eerst voelen bewegen, heel bijzonder! Nog even doorgroeien lieve puppy's, en dan hopen we jullie gauw te verwelkomen!