Week 6

De puppy's hebben er weer een bewogen weekje op zitten! Ze krijgen nog steeds veel bezoek natuurlijk, lekker knuffelen en spelen met alle mensen en kinderen. Maar daarnaast zijn er ook veel andere dingen waar we ze deze week mee kennis hebben laten maken, zoals: borstelen, oortjes en nageltjes nakijken, de waterblazer, vuurwerk geluidjes, sirenes (inclusief het maandelijkse luchtalarm van dichtbij!), nieuw obstakels en speeltjes in de tuin. 

Ook nemen we ze nu regelmatig één voor één mee aan het lijntje, een klein stukje wandelen. Of hup, met z'n drietjes in de Doggyride voor een blokje om. Nieuwe indrukken opdoen en het verkeer van dichtbij meemaken, maar dan wel lekker veilig bij elkaar in het karretje. Wat dat betreft is het wel een voordeel dat ze maar met z'n drietjes zijn, want ik kan ze gemakkelijk zelf even meenemen! 

Aan het begin van de week zijn ze gechipt door een medewerker van de Raad van Beheer en aan het eind van deze week zijn we naar de dierenarts geweest voor hun check up. Ze lieten het allemaal zonder problemen toe (en dat verdiende natuurlijk een lekker stukje worst!).  Naar de dierenarts betekende gelijk hun eerste autoritje. Dat hebben ze heel knap gedaan! Trots op de kleine kereltjes!