Week 7

De Boefjes van het B-nest zijn alweer 7 weken oud! Wat hebben ze de afgelopen week weer veel meegemaakt, teveel om op te noemen. Uiteraard: visite, visite, visite! Aan aandacht en knuffels geen gebrek. De pups hebben veel nieuwe mensen & kinderen ontmoet. Alle nieuwe baasjes zijn ook allemaal tegelijk op bezoek geweest afgelopen weekend. Dat was erg gezellig! 

Daarnaast zijn de puppy's weer een paar keer meegeweest in de Doggyride. Een rondje door de buurt, wennen aan het verkeer, om en om uit de kar om een stukje aan de lijn te lopen. We zijn ook met de Doggyride naar een verzorgingstehuis in Heerde geweest. Een goede ervaring voor de pups en leuk voor de mensen! 

Een paar dagen later zijn we naar het appartementencomplex geweest waar mijn oma woont. Kort ritje met de auto. Lekker spelen bij oma in de kamer, extra geknuffeld worden door de andere bewoners op de terugweg en buiten mochten ze nog even uitrazen op het gazon.  

Een ander hoogtepunt deze week was een bezoekje van Irma (kennel Irruma) en hun halfbroertje Solo. Hij is alleen in het nest en toevallig op exact dezelfde dag geboren als onze Bengels. Dus hoe leuk is het dat ze elkaar konden ontmoeten en lekker samen hebben gespeeld! Extra speciaal was dat Annelien (baasje van papa Chapeau) en haar moeder Christina daar ook bij waren. 

Nu nog maar een klein weekje te gaan tot de eerste pup zal uitvliegen... Het idee dat ik straks weer ongestoord kan slapen is prettig hahah, maar oh wat zal ik die kleine pluizebolletjes gaan missen! Nog even volop van genieten dus!