Week 5

Het was deze week nog redelijk goed weer, dus de pupjes zijn iedere dag een paar keer buiten geweest. 's Ochtends, na het buitenspelen en het eten,  doen ze een dutje in de bench in de bijkeuken. Zo kan ik hun ren ongestoord schoonmaken en wennen ze gelijk aan een bench. Dat gaat al heel goed! 

De pupjes hebben verder weer veel visite gehad, waar ze lekker mee konden knuffelen en spelen. Iedereen werd nieuwsgierig begroet, besnuffeld en geproefd :-) De melktandjes zijn er bijna helemaal door en die moeten nu natuurlijk worden gebruikt! We hebben daarom meer kauwspeeltjes in de ren gelegd, maar ze oefenen vooral ook op elkaar en Zoë. Het is heel leuk om te zien dat Zoë echt met ze speelt en ze meteen wat manieren en begrenzing bij brengt. Wat is het toch een topmoedertje! Ik ben heel trots op haar. 

En verder hebben de pupjes de afgelopen week natuurlijk weer kennis gemaakt met allerlei nieuwe voorwerpen en geluiden, zoals de (grotere) puppy-tunnel, latjes, een balanskussen, nieuwe speeltjes, de wasmachine, de waterblazer en allerlei geluidjes (huilende baby, sirene's, vuurwerk, verkeer, een kat). Maar ook een stukje verzorging hoort bij de opvoeding: lekker borstelen en aan de nageltjes, oortjes en tandjes zitten. Ze vinden alles prima!

Hieronder weer wat foto's van het lekkere drietal, het zijn zulke schatjes!!