Week 6

Dit was de week van de uitstapjes! Nu de pups 5 weken zijn geweest, zijn ze er aan toe om wat meer van de wereld te zien. We zijn begonnen met een rondje door de wijk, in de Doggyride. Lekker rondkijken, geluidjes horen en daarna in slaap vallen. Twee dagen later zijn we met de pups naar de 'Schaapskooi' geweest, in het mooie heidegebied 'De Renderklippen' in Heerde. Samen met Zoë rondstruinen en schaapjes ontmoeten. Ze waren er niet van onder de indruk.

Verder zijn de pups deze week ook nog even mee geweest naar het Zwolsche Bos én hebben ze een bezoekje gebracht aan woon- en zorgcentrum Brinkhoven. Dat was een groot succes, zowel voor de puppy's als de bewoners en medewerkers. Wat trokken ze veel bekijks! 

De pups hebben dus weer veel mee gemaakt. Autoritjes, in de Doggyride, veel mensen en andere dieren gezien. En ook thuis gaat de gewenning en socialisatie natuurlijk gewoon door. Het zijn slimme, ondernemende puppy's! Als ze wakker zijn zitten ze niet graag meer in hun rennetje, haha! Dan is het keten in de woonkamer of in de tuin, spelen met mama Zoë, of anders Diaz lekker lastig vallen. Ze vinden hem erg interessant! Kortom, wij zijn druk met puppy's vangen! Hieronder weer een aantal foto's van afgelopen week.