Week 7

De pups zijn alweer 7 weken oud! De kleine dames wegen alle drie al meer dan 6 kilo. Ze hebben hun eerste bezoekje aan de dierenarts gehad en waren gelukkig alle drie gezond! 

 

Uiteraard is er weer héél veel visite geweest. En daarnaast zijn de pups ook deze week zelf om de dag op stap geweest. Op bezoek bij de toekomstige baasjes van één van de pups (broer & schoonzus) en kennis gemaakt met hun kat. Mee naar de verjaardag van mijn vader. En tot slot een ritje naar Apeldoorn om een bezoekje te brengen aan mijn collega's. In de auto gaat prima, ze zitten lekker rustig in de kennel. Ook zijn we weer een aantal keer met de Doggyride op stap geweest. Wat is dat toch een handig ding! Een geweldige manier voor de pups om lekker veilig kennis te maken met alles wat voorbij komt. Scholieren op de fiets, auto's, vrachtwagens, andere honden, katten, eendjes... noem het maar op!

 

Qua socialisatie thuis hebben ze ook weer genoeg meegemaakt. Het laten vallen van een pannendeksel, borstelen met de stofzuiger, geluiden van vuurwerk laten horen, nageltjes knippen, oortjes en tandjes kijken, over een zeiltje lopen etc. etc. Ook is er lekker gespetterd in het schelpenbadje met water. En als die op de kop ligt kun je er mooi bovenop klimmen! Deze pups zijn niet gauw onder de indruk en proberen alles uit! Ik vind het geweldig en ben heel trots op deze meisjes! Zie hieronder weer een selectie van de foto's van afgelopen week.