Week 8

De allerlaatste week waarin de 3 musketiers samen zijn. Wat was het een geweldige ervaring en ik ben zó ontzettend trots op deze geweldige pups! Ze zijn uiteraard überschattig, maar bovenal hebben ze geweldige karaktertjes. Lekker vrij, uitbundig en sociaal, zoals ik Golden's graag zie! 

De afgelopen week hebben ze weer veel meegemaakt. Helaas staat niet alles op de foto, want het zijn echte handenbindertjes haha! We hadden onze tijd dus wel nodig en we hebben ervan genoten zolang het nog kon. Maar er stonden wel diverse uitjes op de planning, zoals een bezoekje aan 'De Ossenstal' in Epe. Dat is een prachtige horeca-gelegenheid, midden in de bossen. De pups trokken veel bekijks op het terras! Ook zijn we naar het Heerderstrand geweest, kennismaken met het water en het zand. En dat zand... dat was wel heel fantastisch! Mama Zoë heeft goed voorgedaan hoe je een lekker kuiltje voor jezelf moet graven. 

Hieronder wat foto's van de laatste week samen. Vandaag vliegt de eerste pup uit en de komende tijd volgen ook de andere twee. Gelukkig blijft er ééntje bij de kennel en in de familie, zodat we die nog vaak zien. Het ga jullie goed, lieve Ziva, Lola & Luna! Ik heb ontzettend van jullie genoten en nu is het bijna tijd om de wijde wereld in te vliegen en jullie nieuwe families heel gelukkig te maken!